About Lumière

Filmmuziek anders beluisterd



zaterdag 29 september 2012

Filmfestival Gent 2012

Heeft u op zondag de ontknoping gemist? Luister dan gerust naar onze cloudcast!



En bent u nieuwsgierig naar wat het filmfestival van Gent dit jaar te bieden heeft? Dan hebben wij voor u enkele kleine highlights!

Wist u dat, indien u niet aanwezig kunt zijn in Gent, er dit jaar ook een 'Filmfestival On Tour' plaatsvindt? Zo kan u ook in andere Kinepoliszalen een film uit het festivalprogramma meepikken. Zo ook voor de nieuwe Vlaamse film die hoge verwachtingen heeft gezaaid: The broken circle Breakdown. Wie er op 9 oktober niet bij kan zijn in Kinepolis Gent, kan de film ook in Kinepolis Antwerpen, Leuven, Hasselt of Kortrijk zien.

Wist u dat met negen Vlaamse films in de programmatie van de 39ste Filmfestival Gent, er een record wordt verbroken? Volgens Patrick Duynslaegher (de artistiek directeur van het festival) is dit 'Het beste bewijs dat het goed gaat met de Vlaamse film' (standaard.be).

Wist u dat de liefhebber van documentaires ook op het festival terecht kan? Met twee vertoningen van de 15-delige documentaire 'The Story of Film: An Odyssey', goed voor 15 uur kijkplezier, verwent het Filmfestival Gent de 'echte cinemafans' tijdens zijn 39ste editie (standaard.be).

Wist u dat op 20 oktober op het Filmfestival van gent de World Soundtrack Awards worden uitgereikt? Tickets bestellen kan via de website, en studenten kunnen er extra voordelig bijzijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten